DC Pilates Studio

Qui sóc?

La meva gran satisfacció és ajudar a les persones a millorar la seva qualitat de vida i fer que se sentin millor

image
qui sÓC?

DAVID SERRANO

Sóc David Serrano, format com a professor a l’escola nord-americana PEAK PILATES. Vaig obtenir el certificat Internacional de Nivell II, després de superar satisfactòriament tots els exàmens corresponents, sota la tutela de Rocío Cárceles, deixebla directa de Lolita Sanmiguel.

També he rebut una valuosa formació professional de la destacada Lolita Sanmiguel, una de les primeres alumnes directes de Joseph Pilates, la qual ha sigut una font d’inspiració per a mi, transmetent-me el seu profund coneixement i experiència.

M’agrada adaptar-me a les necessitats específiques de cada alumne i centrar tota la meva atenció en elles, mitjançant la filosofia més pura del Pilates Clàssic. Per això únicament treballo amb classes individuals, perquè cada persona és única i el meu objectiu és que pugui aprofitar al màxim cada entrenament i acompanyar-la així a obtenir els seus millors resultats.

Qui sóc?

"La meva gran satisfacció és ajudar les persones a millorar la seva qualitat de vida i fer que se sentin millor"

DC PILATES STUDIO neix com un projecte ple d’il·lusió, després de descobrir els múltiples beneficis que aporta aquest mètode. El primer estudi el vam obrir a la localitat de Seròs i després d’uns mesos i davant la creixent demanda dels nostres alumnes, decidim obrir un segon estudi a la ciutat de Lleida. L’expansió dels nostres serveis ens ofereix l’oportunitat de portar els beneficis d’aquesta disciplina a més persones.

Català