DC Pilates Studio

Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web , l’informa del següent:


• Denominació social: David Serrano Mora
• NIF: 77744003R
• Domicili: C/ Les Eres 6, 3 – A, 25183 – Serós (Lleida)


Amb els límits establerts en la llei, David Serrano Mora no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.


Els continguts i informació no vinculen a David Serrano Mora ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.


Les pàgines d’Internet de David Serrano Mora poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que David Serrano Mora no pot controlar. Per tant, David Serrano Mora no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.
Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de David Serrano Mora o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de David Serrano Mora.


Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que David Serrano Mora ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de David Serrano Mora amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web.


L’informem també que tindrà la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: dcpilatesstudio.lleida@gmail.com o en l’adreça: C/ Les Eres 6, 3 – A, 25183 – Serós (Lleida).

Català